onsdag 20 november 2013

Nu är det upp till Kamp !! Rädda rätten till dagmamma inom Torsby kommun !!

Som i ett tidigare inlägg där jag beskrev en minst sagt ofattbart situation där vi helt plötsligt skulle bli tvingade till att lämna vårt barn i helt för oss främmande människor och vi skulle då känna oss trygga i det ?! Vi som föräldrar kunde ju iaf sätta ord på vår otrygga känsla hur skulle det då inte kännas för ett barn ?!
Sagt o gjort så spreds sig mina små inlägg om vårt missnöje och ett möte bestämdes.
Ja jo vi, jag o min man fick aldrig nån kallelse till detta sk möte. Tur djungeltrumman fungerade åt ett hål iaf ;)

Mötet blir för långt att dra här men slutade iaf med att vi blev lovade att det skulle undersökas om en fd dagmamma som barnen e trygga med skulle ställa upp och vara med barnen på förskolan på fredagar.

Sen smyger det sig in att detta år ju en provosorisk lösning. Tja kanske för att kompensera den urusla hantering som det ändå va.
Så möte i Januari för att se hur inskolningen gått ?!
Vi har inget behov av nån inskolning, vi föräldrar kräver att en dagmamma till anställs i kommunen. Pengarna som styr, fanns ju ingen möjlighet med de förutsättningarna.
Och kön i dagmamma-önskan är tom. Fylls det på och fler vill familjedaghem så är chansen större att en dagmamma anställds.

Så nu måste vi kämpa tillsammans och rädda våra dagmammor i Torsby !!

Vore ju toppen om det kunde göras lite reklam hur mysigt och tryggt våra barn har det.  Så alla reportar som känner sig manad, skriv så ställer vi upp !!

Kolla gärna in och sprid gruppen på Facebook
-Vi som vill ha kvar våra dagmammor/familjedaghemmen i Torsby

https://m.facebook.com/?_rdr#!/groups/360723817404759?ref=bookmark&__user=722118951



Inga kommentarer: